Serbia valimised võitsid läänemeelsed

25. aprill 2016, 08:20
Aleksandar Vucic
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160425/NEWS/160429839/AR/0/AR-160429839.jpg

Eile Serbias toimunud parlamendivalimistel saavutas võidu peaminister Aleksandar Vucici läänemeelne partei, vahendab Reuters.

Serbia Progressiivne Partei, kelle esimees Vucic on, sai esialgsete tulemuste kohaselt pooled häältest. „Serbia kodanikud on meile taas andnud austava võimaluse moodustada valitsus,“ lausus Vucic oma toetajaile.

Vucic tuli kaks aastat tagasi välja avaldusega, et tema partei eesmärk on saada valijatelt mandaat, et viia Serbia Euroopa Liitu. See omakorda eeldaks, et Serbia teeb riigis suuri ning ka üsna valulikke majandusreforme. Praeguste tulemuste kohaselt saab Progressiivne Partei Serbia parlamendis pooled kohtadest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. April 2016, 08:45
Otsi:

Ava täpsem otsing