Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kuidas ehitada aeda korralik ahi?

29. juuni 2016, 11:00
Korraliku pitsaahju ehitamine on kulukas ettevõtmine.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160629/NEWS/160629777/AR/0/AR-160629777.jpg

Suvi on suurepärane aeg, et köök õue kolida. Kui tavaline grill tundub piiratud võimalustega, siis ühes korralikus nn pitsaahjus saab küpsetada lisaks lihale pirukaid, kooke ja pajaroogi, kirjutab 4. juuli Oma Maja.

Looduskeskus OÜ ja MTÜ Savimaja juhatuse liikme Jaanus Viese sõnul ei jäta pitsaahi kedagi külmaks, kuid suurt buumi ta kuskil ei näe. “Mul on neid hoovis mitu tükki ja alati tekitavad need elevust,” kinnitas ta.

Andrus Schults Raidkivi OÜst selgitas, et küpsetusahjusid nii kitsalt käsitleda ei saagi, et tegemist just pitsaahjuga. “Loomulikult saab pitsaahjus ehk leivaahjus ehk küpsetusahjus küpsetada lisaks pitsadele paljusid erinevaid küpsetisi ja roogasid,” ütles ta.

Ahjud jagunevad sisuliselt kahte gruppi – jätkupõlemisega küpsetusahjud, kus tuli on kogu toidu valmistamise ajal ahjus olemas, ja soojasalvestavad küpsetusahjud, kus köetakse ahi ära, puhastatakse tuhast ja söest ning alles siis hakatakse küpsetama.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
ƄripƤev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. June 2016, 21:07
Otsi:

Ava täpsem otsing