Saare piimatootja: kui see on kriis, võiks see kaua kesta

21. juuli 2016, 12:43
Ülo Kivine.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160721/NEWS/160729942/AR/0/AR-160729942.jpg

Saaremaa piimatööstuse laod on kaubast tühjaks müüdud hoolimata sellest, et Venemaa turg on jätkuvalt Eesti jaoks suletud, kirjutab Meie Maa.

“Hetkel on tõepoolest selline seis, et lattu toota ei jõua ja tellimuste täitmine on kaunis pingeline. Eelmine periood oli soikumine, turg oli madalseisus ja kaubad ei liikunud. Umbes kolm nädalat tagasi hakkas suurem nõudlus tekkima, mistõttu tegime võib-olla mõned ennatlikud arvestused ja andsime lahkemalt kauba käest,” selgitas Meie Maale piimatööstuse juht Ülo Kivine. “Iseenesest on see positiivne, aga kui see on kriis, siis võiks see kaua kesta.”

Kivine lisab, et sellist seisu, kui nõudmine pakkumise ületab, pole väga pikalt olnud: tootmine on nii pingeline, et kõiki tellimusi täita ei suudeta ja partnerite valikul tuleb nii mõnelegi ära öelda.

Loe lähemalt Meie Maast.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. July 2016, 12:45
Otsi:

Ava täpsem otsing