Soolveega sõitev auto kimab börsile

23. juuli 2016, 11:00
NanoFlowcelli esimene mudel Quant E sai 2014. aastal heakskiidu liikumaks Euroopa Liidu teedel. Nunzio La Vecchia paremal.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160723/NEWS/160729957/AR/0/AR-160729957.jpg

Liechtensteinist pärit elektriautode tootja NanoFlowcell AG teatas plaanist tulla järgmisel aastal börsile ning alustada revolutsiooni autotööstuses.

Kaks aastat tagasi, kui NanoFlowcell esitles Genfi automessil oma esimest soolveega sõitvat elektri superautot Quant e-Sportlimousine, olid paljud skeptilised. Mitte et mudel oleks olnud halva disaini või kehva tehnoloogiaga, vaid põhjus peitus eelkõige auto hinnas. NanoFlowcell ei öelnud, kui palju nende mudel maksta võiks, kuid autoeksperdid uskusid, et hind on vähemalt poolteist miljonit dollarit. Seetõttu peeti ebareaalseks, et selline auto võiks kunagi masstootmisesse jõuda.

Soolvesi teeb revolutsiooni

NanoFlowcelli nõukogu liige ja tehnoloogiajuht Nunzio La Vecchia sõnas, et praegu seisab autofirma tehnoloogiarevolutsiooni alguses ning nende loodud tehnoloogia on kõige suurema potentsiaaliga energialahendus elektrisõidukitele. „Börsil noteerimisega saab NanoFlowcelli tehnoloogia tuntuks ning me pakume oma töötajatele, äripartneritele ja investoritele osa oma edust ning tehnoloogiast, mis on meie ajastu paljulubavaim,“ ütles La Vecchia.

Sinu tellimus on lõppenud.

Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Äripäeva proovitellijana saate ligipääsu ainult tellijatele mõeldud sisule.
Teile on kättesaadavad kõik Äripäeva lukus lood, TOP'id, börsiuudised ja Investor Toomase nõuanded.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2016, 11:06
Otsi:

Ava täpsem otsing