Savisaar: Kaljuranda on lihtne ära rääkida

09. september 2016, 14:18
Edgar Savisaar
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160909/NEWS/160909699/AR/0/AR-160909699.jpg

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles, et välisminister Marina Kaljuranna kandideerimine presidendiks ei tulnud talle üllatusena.

“Välisministri kandideerimine Estonia kontserdisaalis presidendi ametikohale ei tulnud mulle üllatusena,” ütles Savisaar. “Marina Kaljurand on poliitikas väga algaja ja teda on suhteliselt lihtne ära rääkida. Meie kandidaadile Mailis Repsile annab see hoogu juurde, sest kahe reformierakondlase kandideerimine on neile kõike muud kui hea.” 

Savisaar arvas, et uue kandidaadiga tuli välja Kallase vastasleer, aga tundub, et nad pigem kaotavad kui võidavad sellest. “Lõhe Reformierakonnas läks täna sügavamale, ja sellega peavad kõik Eesti parteid järgmistel valimistel arvestama. Ja kõigile tundub, et just neil on täna õigus,” lisas Savisaar.  

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. September 2016, 14:20
Otsi:

Ava täpsem otsing