Wisemile: nutikad ei protesti meie platvormide vastu

20. märts 2017, 08:30
Jagamismajanduse vestlusringis vahetasid mõtteid Fundwise'i tegevjuht Henri Laupmaa, EstateGuru äriarendusjuht Daniil Aal ja Wisemile'i kaasasutaja ja tegevjuht Arti Kütt.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170320/NEWS/170319681/AR/0/AR-170319681.jpg

LHV ja TransferWise’i koostöö on ilmekas näide, kuidas suurpank ja iduettevõte on loonud sünergia klientide kiiremaks ja soodsamaks teenindamiseks, märkis Wisemile’i tegevjuht Arti Kütt jagamismajanduse vestlusringis Passwordil.

Küti sõnul peaks selline trend jätkuma, sest ettevõtted, kes hakkavad jagamismajanduse platvormide vastu protestima, ei ole jätkusuutlikud. „Pigem peavad nad olema ise innovaatilised ja mõtlema välja erinevaid võimalusi, et ellu jääda ja ajaga kaasas käia.“

Fundwise’i tegevjuht Henri Laupmaa ei usu suurettevõtete ja start-up’ide vastasseisu ja tema hinnangul saab pigem trendiks see, et nutikamad pangad hakkavad idudesse investeerima ja üritavad iga hinna eest sinna valdkonda serva pidi sisse minna. „Saksamaal ja Inglismaal juba pangad tegelevad sellega, sest selge on see, et kes sellest maha jäävad, ilmselt ka aja jooksul kaovad või vähemalt kaotavad kasumit.“

„Samas on ka täiesti uued mängijad, nagu Pocopay Eestis ja Norris Koppeli Monese UK-s, nemad teevad täiesti uut tüüpi pangandusrakendusi, millest omakorda kasvavad välja järgmise generatsiooni finantslahendused,“ lisas Laupmaa.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2017, 08:51
Otsi:

Ava täpsem otsing