Viljar Arakas: mitte ainult kinnisvarast

07. aprill 2017, 07:00
Viljar Arakase sõnul iseloomustab olukorda kinnisvaraturul hästi nende tänavuse aasta investeerimisplaan:analüüsiti 100 objekti üle terve Baltikumi, ära ostetakse neist kaks.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170407/NEWS/170409781/AR/0/AR-170409781.jpg

“Võib-olla oleme sisenemas aega, kus parim investeering on see, mida sa täna ei tee,” iseloomustab EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas praegust olukorda, kus ärikinnisvara hind on tõusnud liiga kõrgele.

Viljar Arakas räägib Äripäevale antud intervjuus, miks EfTEN ei pruugi tänavu pea ühtegi uut investeeringut teha, miks on kiire palgakasv vajalik, mida ta arvab nii Jüri Ratase kui ka Donald Trumpi esimestest sammudest riigijuhtidena ning millesse peaks riik esimesel võimalusel raha investeerima.

Mullu sügisel ütlesite, et kinnisvaraturul valitseb pakkumispidu. Milline on olukord praegu?

Sama, kuid üllatavalt suur on ka nõudlus. Olukord kinnisvaraturul on nii hea, kui ta üldse olla saab – majandus kasvab, inflatsioon on tagasi, palgad kasvavad ja intressid on nullis. Hetkel ei ole mingeid märke, et olukord peaks lähiajal halvemaks minema, aga ütleme nii, et mina kõige optimistlikum ei ole.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. April 2017, 18:29
Otsi:

Ava täpsem otsing