BLRT ja Merko kujundavad Noblessnerit ümber

17. mai 2017, 11:21
Vaade Noblessneri sadamale
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170517/NEWS/170519730/AR/0/noblessner.jpg

Täna avalikustatakse Põhja-Tallinnas Noblessneri sadamas ajaloolise tööstuspiirkonna ümbersünniplaan, milles koostöös Merkoga rajatakse sadu uusi kodusid ja kuhu BLRT Grupp investeerib üle 250 miljoni euro.

Noblessner aastal 2026.

Aastakümneid suletud olnud piirkond kavandatakse merele avatud linnaruumiks ning äri- ja elukeskkonnaks. 15 hektari suurusest piirkonnast kujuneb elu-, äri- ja vabaajakeskkond, kuhu jahisadama ja tänaste ettevõtete kõrval hakkavad külalisi tooma 1000 m2 paiknev rahvusvaheline kunstikeskus ja virtuaalreaalsuse koguperekeskus, restoranid ja muud vaba aja veetmise võimalused.

Projekti tutvustavad Noblesseri linnaruumi arhitekt Indrek Allmann, BLRT Grupp kinnisvara arendusdirektor Ivar Piirsalu, Noblessner Arendus investeeringute juht Andrus Väärtnõu ja Merko Ehitus Eesti juhatuse liige Jaan Mäe.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. May 2017, 11:24
Otsi:

Ava täpsem otsing