Linna prügiautod päästavad Sarapuuga seostatud firmat

19. mai 2017, 16:41
Tallinna linnavalitsuse allasutus Tallinna Jäätmekeskus ostis eelmisel kuul viis uut prügiautot, pildil abilinnapea Arvo Sarapuu.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170519/NEWS/170519585/AR/0/AR-170519585.jpg

Tallinna linnale kuuluva AS Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse hiljuti renditud prügiveokid hakkavad Nõmmel saamatuks osutunud ja abilinnapea Arvo Sarapuuga seostatud OÜ-le Baltic Waste Management alltöövõttu tegema.

Hiljuti säras Sarapuu linnameedias uute linnaettevõttele soetatud uute prügiveokite taustal. Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus (endine Tallinna Prügila) võttis rendile viis prügiveoautot ning sama rendileandja käest plaanitakse edaspidi tellida ja välja osta spetsiaalselt ettevõtte vajaduste jaoks komplekteeritud veokid. Sarapuu rääkis, et uued prügiveokid hakkavad prügi vedama Kesklinna piirkonnas, kus Ragn-Sells ütles lepingu üles.

Täna nägi aga Äripäeva allikas ühte nendest masinatest Nõmmel prügi vedamas. Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse juhataja Kertu Tiitso ütles, et see info ei vasta tõele ja nad veel ei vea Nõmmel. Kuid ta täpsustas kohe, et nad hakkavad lähipäevil Nõmmel vedama Baltic Waste Managementi (BWM) allhankijana.

Sinu tellimus on lõppenud.

Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Äripäeva proovitellijana saate ligipääsu ainult tellijatele mõeldud sisule.
Teile on kättesaadavad kõik Äripäeva lukus lood, TOP'id, börsiuudised ja Investor Toomase nõuanded.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. May 2017, 16:41
Otsi:

Ava täpsem otsing