• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IRLi 79 liiget nõuavad  tagasiastumist

  79 IRLi liiget nõuavad Eesti elamislubade müümise skandaali tõttu majandusminister Partsi ja siseminister Vaheri tagasiastumist.

  "Pöördume eestseisuse poole erakonna IRL maine tugeva rikkumise tõttu.ETV saates „Pealtnägija“ esitatud informatsioon erakonna juhtivate poliitikute moraalitust ärist seab kahtluse alla Isamaa ja Res Publica Liidu alalhoidliku konservatiivse maailmavaate.Indrek Raudse lahkumine Riigikogust ja Nikolai Stelmachi lahkumine Tallinnalinnavolikogust ei lahenda tekkinud probleemi, sest eetilisi järeldusi toimunust ei tehtud.
  Erakonna eestseisuse otsustest sõltub, millist suunda IRL edaspidi sammuma hakkab. Meie, allakirjutanud, soovime, et erakonna juhtkond võtaks vastu järgnevad otsused:Riigikogu liikme staatusest tagasi kutsuda lisaks Indrek Raudsele ka Siim Kabrits;teha erakonna volikogule ettepanek kiiremas korras ministri ametist tagasi kutsuda Juhan Parts ja Ken-Marti Vaher;Indrek Raudne ja Nikolai Stelmach ei saa jätkata erakonna IRL liikmetena.
  Eelpool mainitud isikud on Isamaa ja Res Publica Liidu mainet ja tulevikuperspektiive tugevalt kahjustanud. Loodame siiralt, et erakonna eestseisus mõistab olukorda sama reaalselt ja tegutseb vastavalt erakonna liikmete pöördumisele," seisab pöördumises.
  "Kui homme ei tehta eetilist lahendust, siis läheb maja põlema ehk väga paljud lahkuvad IRLst. Laiemalt pole see ainult IRLi küsimus, vaid kogu Eesti poliitika küsimus," ütles üks allakirjutanutest Aimar Altosaar.
  IRLi eestseisus koguneb erakorralisele koosolekule esmaspäeva hommikul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.