• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vaheri ja Partsi vastaste nimekiri

  79 Isamaa ja Res Publica Liidu liiget soovivad, et majandusminister Juhan Parts ja siseminister Ken-Marti Vaher astuksid ministriametist tagasi.

  Umbusaldusavalduse kahe IRLi võtmeministri suhtes tingis nn elamislubade skandaal. ETV saade Pealtnägija paljastas IRLi liikmete Indrek Raudse, Nikolai Stelmachi ja Siim Kabritsa äri Eesti elamislubadega. 
  Kahe IRLi võtmeministri tagasiastumist nõudvad IRLi poliitikud:
  Aimar AltosaarAndres AmmasAin EinbergRainer GornoiAivar HaavHeiki HallikAlar IlpMargus JaagoMerike JaagoLoit JõekaldaKadri JäätmaKalle JürgensonMarju KaasikUlla KadakasValeri KalabuginToomas KalmusRein KarolinVillu KaruMart KaupsMari-Ann KelamKadi KernerMati KiirendAivar KivisivHannes KlaasVello KlanbergAili KogermanFred KoppelTeet KorstenKaido KruusojaKülliki KübarseppAllan LahiJaanus LattikRinno LigeAndrus LipandAnti LippMari LippMerle LuikOlavi-Jüri LuikMargus MaisteTarmo MalbeJanar MattMärt MeesakLia MursEino MurusteMeelis MägiVirgo MändKristina MärtinEdvin NugisVaida NõulikJaanus OjanguRaivo OlmetUrmas OttTiina PaasikTiiu PaiToivo PaiRutt PajoLagle ParekRaimond PihlapMarlen PruunlepPatrick RangAivar ReidlaInna RoseVardo RumessenKaja SakkHille SaluäärKülliki SuurmaaKrista SürjeToomas TakjasMarika TaliRaul TammetKatri TargamaMatti TarumLembit TuurAndres UiboTaivo UiboJaan UustaluJaak VackermannKunnar VahtrasTiia Välk
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.