Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Erkki Raasuke sai silmapaistva noore eestlase auhinna

  "Silmapaistva Noore Eestlase" tiitli said nädalavahetusel toimunud auhinnaõhtul pankur Erkki Raasuke, Rapla treener Jaak Karp ja noorte tantsupeo üldjuht Märt Agu.

  Auhinnad anti üle Ettevõtlike Noorte Koja aastakonverentsil Clarion hotell Euroopas, edastas koda oma pressiteates.
  Auhinda " Silmapaistev Noor Eestlane" anti sel aastal välja juba 13. korda. Igal aastal valitakse kolm alla 40 aastast silmapaistvat noort eestlast. Laureaadid valitakse kokku kümnes valdkonnas - äri, poliitika, akadeemilise tegevuse, kultuuri, eetika, meditsiini, religiooni, sotsiaalse ja ühiskondliku tegevuse ning isikliku täiustamise kategoorias. Sel aastal valiti silmapaistvad eestlased kultuuri, äri ja ühiskondliku tegevuse vallast.
  "Silmapaistva Noore Eestlase auhind on tunnustus neile, kes on oma noorusele vaatamata korda saatnud midagi tõeliselt märkimisväärset. Selle auhinnaga tunnustame noorte eestlaste saavutusi ja innustame läbi selle teisi noori nende eeskuju järgima," ütles Ettevõtlike Noorte Koja president Anneli Ohvril.
  Erkki Raasuke on Swedbanki pangagrupi finantsjuht, omab erilisi teeneid Eesti ettevõtluse edendamisel ning panganduse arendamisel. Ta on olnud juures kunagi Eesti suurima panga ülesehitamisel ja rahvusvahelistumisel.
  „Minu jaoks on juhtimine tegevuste kogum, et aidata oma meeskonnal võetud eesmärgid saavutada," on Hansapanga juht ja Silmapaistev Noor Eestlane 2011 Erkki Raasuke. "Juhiks olemine tähendab oma inimeste teenimist ja nende saavutustele kaasaaitamist.“
  Temalt on ajakirjanduses ilmunud mitmeid artikleid Eesti ja Baltikumi majandusest ja rahandusest samuti on ta sõna võtnud Euro teemal. Erkki Raasukest võib pidada üheks Eesti arvamusliidriks pangandusvaldkonnas.
  Märt Agu väljapaistvamateks saavutusteks on 2011 XI noorte Laulu- ja tantsupeo idee autor ja tantsupeo kunstiline juht, pealavastaja; 2010 Kalevi Võimlemispeo, II CSIT mängude avagaala idee autor ja pealavastaja, 2010 II Meeste tantsupidu „Elementaalne“ Erirühmaliigi juht, lavastaja ja koreograaf ning Tallinna Tantsuakadeemia asutamine.
  Rapla korvpallikooli tegevjuht-treener ja Rapla korvpallivõistkonna Piimameister Otto mänedžer Jaak Karp on viinud ühe väikese linna ühe korvpalli meeskonna nii kõrgele – Eesti meistriliigasse.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vandeadvokaat ühistranspordist: alarahastuse vältimine on riigi vastutus
Olukord ühistranspordi korralduses – osaliselt nii-öelda tasuta transpordis – on vilets juba aastaid, kuid kallinenud kütuse tõttu kasvas see kriisiks. Hiljuti rahuldas riigikohus kolm ettevõtjate kaebust, kuid alarahastatud teenindajate seis üha halveneb, kirjutab vedajaid kohtus esindanud vandeadvokaat Jaana Nõgisto.
Olukord ühistranspordi korralduses – osaliselt nii-öelda tasuta transpordis – on vilets juba aastaid, kuid kallinenud kütuse tõttu kasvas see kriisiks. Hiljuti rahuldas riigikohus kolm ettevõtjate kaebust, kuid alarahastatud teenindajate seis üha halveneb, kirjutab vedajaid kohtus esindanud vandeadvokaat Jaana Nõgisto.
Coop Pank teenis seitsme kuuga 10 miljonit kasumit
Aasta seitsme esimese kuuga on Coop Pank teeninud 10 miljonit eurot puhaskasumit, mida on 39% rohkem kui aasta tagasi samal perioodil, juulis teeniti 1,9 miljonit eurot puhaskasumit.
Aasta seitsme esimese kuuga on Coop Pank teeninud 10 miljonit eurot puhaskasumit, mida on 39% rohkem kui aasta tagasi samal perioodil, juulis teeniti 1,9 miljonit eurot puhaskasumit.
Reaalajas börsiinfo
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Raadiohommikus: kütusekriisist, elektrituru reformist ja väikeettevõtetest
Kui suured on Eesti diiselkütuse varud ja kas meil talveks ikka kütust jätkub? Teemat kommenteerib Tartu Terminali üks omanikest Rauno Raudsepp.
Kui suured on Eesti diiselkütuse varud ja kas meil talveks ikka kütust jätkub? Teemat kommenteerib Tartu Terminali üks omanikest Rauno Raudsepp.
Raadiohommikus: Eesti ettevõte saab Saksamaal soodsamalt hakkama
Viljandis kuivtoidupakke tootev Tactical Foodpack rajab uue tehase Saksamaale, sest – nii üllatavalt, kui see ka ei kõla – seal tuleb odavam. Ettevõtte tegevjuht Sverre Puustusmaa räägib Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis kõigest lähemalt.
Viljandis kuivtoidupakke tootev Tactical Foodpack rajab uue tehase Saksamaale, sest – nii üllatavalt, kui see ka ei kõla – seal tuleb odavam. Ettevõtte tegevjuht Sverre Puustusmaa räägib Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis kõigest lähemalt.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.