• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Erkki Raasuke sai silmapaistva noore eestlase auhinna

  "Silmapaistva Noore Eestlase" tiitli said nädalavahetusel toimunud auhinnaõhtul pankur Erkki Raasuke, Rapla treener Jaak Karp ja noorte tantsupeo üldjuht Märt Agu.

  Auhinnad anti üle Ettevõtlike Noorte Koja aastakonverentsil Clarion hotell Euroopas, edastas koda oma pressiteates.
  Auhinda " Silmapaistev Noor Eestlane" anti sel aastal välja juba 13. korda. Igal aastal valitakse kolm alla 40 aastast silmapaistvat noort eestlast. Laureaadid valitakse kokku kümnes valdkonnas - äri, poliitika, akadeemilise tegevuse, kultuuri, eetika, meditsiini, religiooni, sotsiaalse ja ühiskondliku tegevuse ning isikliku täiustamise kategoorias. Sel aastal valiti silmapaistvad eestlased kultuuri, äri ja ühiskondliku tegevuse vallast.
  "Silmapaistva Noore Eestlase auhind on tunnustus neile, kes on oma noorusele vaatamata korda saatnud midagi tõeliselt märkimisväärset. Selle auhinnaga tunnustame noorte eestlaste saavutusi ja innustame läbi selle teisi noori nende eeskuju järgima," ütles Ettevõtlike Noorte Koja president Anneli Ohvril.
  Erkki Raasuke on Swedbanki pangagrupi finantsjuht, omab erilisi teeneid Eesti ettevõtluse edendamisel ning panganduse arendamisel. Ta on olnud juures kunagi Eesti suurima panga ülesehitamisel ja rahvusvahelistumisel.
  „Minu jaoks on juhtimine tegevuste kogum, et aidata oma meeskonnal võetud eesmärgid saavutada," on Hansapanga juht ja Silmapaistev Noor Eestlane 2011 Erkki Raasuke. "Juhiks olemine tähendab oma inimeste teenimist ja nende saavutustele kaasaaitamist.“
  Temalt on ajakirjanduses ilmunud mitmeid artikleid Eesti ja Baltikumi majandusest ja rahandusest samuti on ta sõna võtnud Euro teemal. Erkki Raasukest võib pidada üheks Eesti arvamusliidriks pangandusvaldkonnas.
  Märt Agu väljapaistvamateks saavutusteks on 2011 XI noorte Laulu- ja tantsupeo idee autor ja tantsupeo kunstiline juht, pealavastaja; 2010 Kalevi Võimlemispeo, II CSIT mängude avagaala idee autor ja pealavastaja, 2010 II Meeste tantsupidu „Elementaalne“ Erirühmaliigi juht, lavastaja ja koreograaf ning Tallinna Tantsuakadeemia asutamine.
  Rapla korvpallikooli tegevjuht-treener ja Rapla korvpallivõistkonna Piimameister Otto mänedžer Jaak Karp on viinud ühe väikese linna ühe korvpalli meeskonna nii kõrgele – Eesti meistriliigasse.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Reklaamimüügi TOPi võitja: olime valmis suuremaks kukkumiseks
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.
Fotod: varju hoidnud ERIALi niiditõmbajad astusid kohtu ette
Kohe algab Hoiu-laenuühistuga ERIAL seotud isikute kriminaalasjas esimene sisuline arutelu.
Kohe algab Hoiu-laenuühistuga ERIAL seotud isikute kriminaalasjas esimene sisuline arutelu.