4. aprill 2012 kell 3:34

Arro: mees nagu punane sportauto

Näitleja, psühhoterapeut, koolitaja, personalidirektor, ettevõtja, loomenõukogu liige, tõlkija, saatejuht, abikaasa, isa ning uus Arengufondi juht. Tõnis Arro.

Arro on mees nagu kameeleon, kes vahetab värvi vastavalt olukorrale ning keda paeluvad väljakutsed ja tempokas elustiil.

Arengufondi uus juht Tõnis Arro võtab meid vastu oma ettevõtte Executive Lab askeetlikus kontoris Tallinna kesklinnas. Arengufondi juhi kabinetti kolib ta aprilli algusest.

Tõnis Arro veetis lapsepõlve Tartus koos ema, isa ja vennaga. "Üks õnnelik perekond," meenutab mees, kelle esimene plaan oli saada näitlejaks. Ta läks juba 14aastaselt Evald Hermaküla draamastuudiosse ja suurema osa keskkooliajast veetis iga õhtu teatris. Tahtis edasi lavakasse, kuid kuna sinna ei saanud, läks õppima Tartu ülikooli psühholoogiat.

Kuna koormus koolis polnud nii suur, siis töötas Arro kooli kõrvalt 4-5 aastat ka Vanemuises. Kuid tõmbama hakkas hoopis ülikoolirahva poole. "Inimesed ja jututeemad tundusid intellektuaalselt huvitavamad," lausub Arro ja lisab, et kõik inimesed lavakarakterite taga pole päriselus üldsegi nii põnevad.Arro on osalenud kümnes lavastuses, kuid teatri juurde tagasi enam sellisel kujul ei kipu. "Arvan, et ma polnud nii andekas, et selles nii hea olla," räägib Arro, kes on tänagi teatriga seotud rohkem kui vaataja, ta kuulub NO99 loomenõukogusse.

Portreed Arengufondi uuest juhist Tõnis Arrost loe tänasest Äripäevast.

Autor: Ave Lepik, Kaisa Gabral

Hetkel kuum