20. juuli 2012 kell 9:21

Kusmin lennutas Baltika aktsia üles

Läinud neljapäeval teatas Baltika, et oktoobrist asub ettevõtte müügi- ja turundusdivisjoni juhtima Kati Kusmin, mispeale rõivafirma aktsia on nädalaga teinud 16% hüppe.

Uues ametis hakkab Kusmin vastutama Baltika brändide Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo ja Baltman müügi- ja turundusstrateegia ning Baltika uute müügikanalite strateegia arendamise eest, teatas Baltika läinud neljapäeval.

Kuid alates reedest, kui firma aktsia maksis 38 senti, on toimunud 15,79% tõus. Täna keskpäevaks oli aktsia tõusnud 1,15% ning maksis 44 senti. Lisaks aktsia kallinemisele on oluliselt kasvanud ka Baltika aktsiaga kauplemine.

Kati Kusmin on hinnatud kaubandusvaldkonna juht, kes on töötanud Eesti Tarbijateühistute Keskühistus, ASis Kalev ja ASis Kalev Chocolate Factory, ASis Tallina Kaubamaja, ASis Hotell Olümpia ja ASis Reval Hotelligrupp.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Hetkel kuum