Kadri Jakobson • 18. september 2012 kell 13:04

Ligi: arstide esindajal on meditsiiniline probleem

Arstide esindajal on meditsiiniline probleem, ütles Jürgen Ligi riigikogu infotunnis arstide palganõudmisi käsitledes.

"Virisemisest ma räägin arstide esindaja puhul. Vaadake tema olekut, vaadake tema tooni, vaadake, ta käitub alati samamoodi, sõltumata olukorrast ja teemast. See on kindlasti meditsiiniline probleem, aga niimoodi ei lahenda meditsiini probleeme, kui tullakse välja kümnete ja kümnete protsendiliste palganõudmistega. See ei ole mõistlik!", märkis Ligi riigikogu infotunnis.

Rahandusministri sõnavõtule eelnes sotsiaaldemokraat Sven Mikseri küsimus, mis kõlas nii: "kaitse- ja sotsiaalminister, üks teie sõnul ootab raha kuskilt kõrvalt palgatõusuks ja teise haldusalas on sotsiaaltöötajad, kelle õigustatud ootused on jäänud tähelepanuta, ja meditsiinitöötajad, kes suisa virisevat. Miks teie hinnangul on teie kolleegid nendes valdkondades need oodatud vajalikud struktuursed muutused ja jätnud tegemata?"

Hetkel kuum