Alyona Stadnik • 10 jaanuar 2013

Sild: Arco Ehitus ei lähe pankrotti

Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild kinnitab, et ettevõte ei ole müügis ega ole plaan seda ka müüa. Arco on maksujõuline ja jätkusuutlik, rõhutab Sild.

Äripäevale teada pakuti eelmisel aastal ühele ettevõtjale läbi mitme vahendaja Arco Ehitust koos kõigi kohustustega 1 euro eest, kuid kuna pakkumise saanu leidis, et seal ei ole enam midagi päästa, polnud tal tehingu vastu huvi. „Me ei otsi ostjat ja miks peaks keegi tahtma seda osta. Meil on vaja lõpetada kaks pooleli projekti,“ märkis Tarmo Sild. Sild on Arco Vara juhtinud viimased 2,5 kuud.

Pooleolevad projektid on Paides ja Kuusalus. AS Paide Vesi sõlmis 2011. aastal detsembris Ambla, Kareda, Koigi, Paide ja Roosna-Alliku valdade reoveepuhastite projekteerimis- ja ehitustööde riigihankes lepingu edukaima pakkumise teinud Arco Ehitus OÜ-ga. Lepingu maksumus koos käibemaksuga on 3,5 miljonit eurot.  

Kuusalu alevikus ehitab Arco Ehitus OÜ torustikke.lepingu summa koos käibemaksuga on 2 576 000 eurot. Lepingu järgi peab Arco Ehitus lõpetama Kuusalu aleviku ÜVK-töödega oktoobris 2013, kuid korrusmajade juures saavad need tehtud käesoleva aastaga

Kuidas kommenteerivad pankrotikuuldusi Arco Ehituse koostööpartnerid ja nõukogu liikmed, loe homsest Äripäevast.

Hetkel kuum