Kaisa Gabral • 25. september 2013 kell 7:42

Tallink: 2015 tuleb hinnatõus

Tallinki juht ja omanik Enn Pant lausus Äruipäeva konverentsil Äriplaan 2014, et aastaks 2015 on oodata ilmselt piletihindade tõusu Tallinki laevadel.

Alates 2015. aasta 1. jaanuarist hakkab kehtima kütuse 0,1% väävlidirektiiv. „Nagu ka Siim Kallas on öelnud, et kindlasti tuleb leida lahendusi, keegi ainult ei tea, kuidas neid lahendusi leida. On üle elatud tax free kadumine ja palju teisi asju, eks elatakse see ka üle,“ märkis Pant ja lisas, et aastal 2015 tuleb Tallinkis ilmselt piletihindade tõus, mitte niivõrd inimestele, kuivõrd just cargole.

„Ega nutma ka ei hakka, viimasel kümnendil on laeva kütusehinnad kolmekordistunud. Tallinkisse tulles maksis laevapilet 300 krooni, nüüd maksab 20 eurot, tund tennist maksab Tallinnas 25 eurot,“ märkis Pant.

Täismahus ettekanded konverentsilt ilmuvad homme Äripäeva paberlehes.

 

Hetkel kuum