Kristina Traks • 20. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kruuda aasta meediamogulina - hind 150 mln krooni

Meediaärimehe mängimine on tõesti kallis hobi. Eriti kui vaadata Oliver Kruuda Kalevi värskelt avaldatud majandustulemusi.

Kokkuvõttes tekitas ainuüksi Kalev Meedia Kruudale poole aastaga 21 miljonit krooni kahjumit. Õnneks tootis kommi- ja kommitööstus veel niipalju kasumit, et tulemus ei tulnud suurem miinus. Kuid kommi- ja piimatööstus on ju müüdud. Kui aga vaadata neid tegevusi, mille Oliver Kruuda endale jättis, siis on pilt palju koledam. Ainuüksi ühe kvartaliga suutis Kruuda meediaimpeerium teenida kahjumit 44 miljonit krooni. Poolaastaga aga lausa 77 miljonit krooni. Ehk et aasta hind samamoodi jätkates on kuskil miinus 150 mln.

Teadaolevalt sai Kruuda ainuüksi Kalevi müügilt oma 530 mln krooni vaba raha. Samamoodi jätkates jätkub sellest vaid kolmeks ja pooleks aastaks. Aga sellest ajast peaks ka piisama - kenasti valimistrall üle elatud (loe: promotud, keda vaja) ning aeg siirduda uutele ärimaastikele.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt