Tõnu Toompark • 10. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Statistika: surmade arv väheneb

Vaatamata surmade arvu vähenemisele ja sündide arvu kasvule on Eesti iive aasta lõikes endiselt negatiivne. 2008. a. II kvartalis ületas surmade arv sündide arvu 43 võrra. Kinnisvaraturu seisukohalt on iivet oluline jälgida, sest tegemist on klientidega, kes asuvad kinnisvara ostma 20-25 aasta pärast.

Samuti mõjutab perekonna suurus elamispindade nõudluse struktuuri - enamate laste puhul vajab perekond suuremat elamispinda. Teisest küljest jälle kahaneb lapse sündimisel perekonnaliikme kohta kulutatav rahasumma ning see muudab täiendavad kulutused pere jaoks keerulisemaks.

Elussünnid ja loomulik iive, kvartaalselt

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt