Statistika: surmade arv väheneb

10. august 2008, 17:07

Vaatamata surmade arvu vähenemisele ja sündide arvu kasvule on Eesti iive aasta lõikes endiselt negatiivne. 2008. a. II kvartalis ületas surmade arv sündide arvu 43 võrra. Kinnisvaraturu seisukohalt on iivet oluline jälgida, sest tegemist on klientidega, kes asuvad kinnisvara ostma 20-25 aasta pärast.

Samuti mõjutab perekonna suurus elamispindade nõudluse struktuuri - enamate laste puhul vajab perekond suuremat elamispinda. Teisest küljest jälle kahaneb lapse sündimisel perekonnaliikme kohta kulutatav rahasumma ning see muudab täiendavad kulutused pere jaoks keerulisemaks.

Elussünnid ja loomulik iive, kvartaalselt

Elussünnid ja loomulik iive, kvartaalselt

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 19:14

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing