Statistika: ehitusmahud mullusega võrreldes väiksemad

03. oktoober 2008, 16:46

Ehitusettevõtete ehitustööde maht võrreldes eelmise aastaga tänavu II kvartalis kahanes. Ehitustöid tehti kokku 14,7 miljardi krooni eest, mis on 2,3% eelmisest aastast vähem. Sellest 9,7 miljardi krooni eest tehti töid omal jõul - siin oli kahanemine 2,2%.

Kindlasti avaldab ehitussektorile mõju ärakukkunud elamuarendus. Uute elamispindade projektide arendamine on praktiliselt seisma pandud ning lähitulevikus ei ole näha uute projektide lisandumist. Erandina võivad siis kõne alla tulla väiksemad kindlale nišile suunatud projektid.

Ehitusettevõtete ehitustööde maht, miljon krooni, kvartalite lõikes

Ehitusettevõtete ehitustööde maht, miljon krooni, kvartalite lõikes

Ehitusettevõtete ehitustööde maht, miljard krooni

Ehitusettevõtete ehitustööde maht, miljard krooni

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 19:14
Otsi:

Ava täpsem otsing