• Jaga lugu:

  K nagu Repinski

  Kes on see keskerakondlasest minister, kellega seostuvad sellised k-d: kaklemine, keevitaja, kütusevõlad, kanep? Ja kitsed! Õige, muidugi. Martin Repinski on värske valitsuse kõige kuumem nimi, leiab Äripäeva arvamustoimetuse juht Vilja Kiisler.

  IRLil ja SDE-l on kindlasti hea meel, et vastse valitsuse verivärske minister saab nii palju tähelepanu, sest selle võrra jääb neile natuke vähem, ja see on alguse häälestustegevuste tarvis kindlasti mugav. Repinskist seevastu on, mida rääkida. Täna kirjutas Eesti Ekspress, et Repinski mahe eestimaine kitsejuust pole ei eestimaine ega mahe. Üles on loetud pikk nimekiri neist, kellele Repinski võlgu on, ja takkapihta selgub, et kitsede eest on hoolitsetud kehvasti, laudas on külm ja räpane.
  Varasemast on ette tuua kaklus erakonnakaaslase Dmitri Dmitrijeviga, kes sõitis pärast keretäit autoga teelt välja ja siis tuli välja, et ta oli veel purjus kah. Just niipidi: kriminaalkaristust mees ei saanud, sest ütles, et jõi pärast avariid, ja vastupidist ei suudetud tõestada. Hiljaaegu arestiti Repinski riigikogu liikme palk, sest kitsekasvatajal olid kütusevõlad maksmata. Kiiruseületamiste eest maksmata jäänud trahve on pidanud sisse nõudma kohtutäitur. Juba on ministrikandidaat Repinski pidanud selgitama oma varasemat seisukohta, milles ta pooldas kanepi legaliseerimist. Ja kõrgharidust tal kah pole, mida üldiselt võiks ministrilt eeldada. Noh, selle näitajaga pole ta vastses valitsuses üksi.
  Kui varasemast meelde tuletada veel mõned südantlõhestavad eraeluga seotud lood kollasest ajakirjandusest, võib resümeerida, et uues valitsuses on särama löömas täht, kelle kõrval kogenud poliitikud kahvatavad. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.