26. juuni
Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Elkond Liebmann: põhimõte versus põhimõte. Vene tants Euroopas

Kui vastuollu satub kaks kategoorilist põhimõtet, on väga keeruline valida, kumb neist on “õigem”, kirjutab Venemaa hääleõiguse taastanud Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee otsuse valguses Delovõje Vedomosti poliitikavaatleja Elkond Liebmann.

Elkond Liebmann.  Foto: Liis Treimann

Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee (ENPA) võttis 118 poolt- ja 62 vastuhäälega vastu resolutsiooni taastada Venemaa delegatsiooni õigused assambleel täies mahus – sealhulgas õiguse hääletada ja võimaluse olla valitud juhtivatesse ametitesse. 10 riiki jäid erapooletuks. Kõik Eesti saadikud hääletasid resolutsiooni vastu ja välisminister Urmas Reinsalu mõistis assamblee otsuse viivitamata hukka.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum