Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Henri Vaher: muutub pangandus, muutuma peavad ka ettevõtted

Aastaid kasutusel olnud ärimudeliga ei ole võimalik alati jätkata, kui keskkond, milles toimitakse, on väga palju muutunud, kirjutab Swedbanki ettevõtete panganduse ja rahapesu tõkestamise valdkonna juht Henri Vaher.

Henri Vaher  Foto: Äripäev

Miks pangad esitavad oma äriklientidele nii palju küsimusi? Miks on ettevõtete kontosid suletud? Ärimehed kurdavad, et nad ei mõista, mis on pankade otsuste taga, sest nad on 20 aastat samamoodi oma äriasju ajanud ja kõik oli ju korras. Mis nüüd järsku juhtus?

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum