30. august 2019 kell 3:00
Arvamused
Ainult tellijale

Eksperthinnang: negatiivne suhtumine välistööjõusse pitsitab taristuehitust

Taristuehituse sektorit mõjutab ka lähiaastail tööjõupuudus, lisaks lihttöölistele on ettevõtetel keeruline leida ka kvalifitseeritud insenere, kirjutab äsja ilmunud Äripäeva Infopanga taristuehituse aastaraportile antud kommentaaris KPMG Baltics OÜ vandeaudiitor Mihkel Jäämees.

Reidi tee ehitus Tallinnas.  Foto: Andras Kralla

Taristuehituse sektoris domineerivad jätkuvalt suured tee-ehitusprojektid, mille käive annab ca 47% valdkonna käibest. Sellega ületab teedeehitus käibelt teisel kohal olevat elektri- ja sidevõrkude ehituse valdkonda (ca 21%) enam kui kahekordselt. Esikolmiku lõpetab vee-, gaasi- ja kanalisatsioonitrasside ehitus, mis annab umbes 14% kogu valdkonna käibest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum