Neeme Korv • 7 jaanuar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Neeme Korv: nimed, näod ja fantaasiad vaheaasta poliitilisel näitelaval

Teema, millel tänavu tasub Eesti poliitikas silm peal hoida, on erakondade manöövrid kohalike valimiste eelsel aastal, fookusega mõistagi pealinnal, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.

Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.   Foto: Liis Treimann

2021. aasta valimistest saavad kantud tänavused eelarved ja investeeringud, opositsiooni kriitika valjeneb. Tallinna volikogu, mille tegevusest ei näe ega kuule, ärkab varjusurmast. Osa lindilõikamisi planeeritakse vahetult valimiste-eelsesse aega. Mängitakse ringi ametikohti, nii mõnigi riigikogu liige elavneb kohaliku volinikuna, nii nagu „kahe tooli seadus“ seda rollijaotust sättida lubab.

Hetkel kuum