Eva Roos Nerut • 10. aprill kell 16:26
Arvamused
Ainult tellijale

Eva Roos Nerut: tervist hoidev tervishoid

Koolisööklate menüüd on muutunud. On juba tekkinud mingi arusaam, mida tervislik toit peaks sisaldama.  Foto: Andras Kralla

Kogu teadliku toitumise valdkond vajaks täiendavat reguleerimist, alates tervisetoodete ja -teenuste põhjalikumat kontrollist kuni toitumisõppeni koolis, kirjutab koolitusspetsialist ja toitumisnõustaja Eva Roos Nerut arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

On huvitav aeg elamiseks. Tervise teema on pildil rohkem kui iial varem. Raske on tervisele mitte mõelda, kui uudiste põhiteema on tõsise löögi all tervishoid Eestis ja mujal, vahendite ja meditsiinitöötajate nappus ning kasvav surmajuhtumite arv, eriti krooniliste haiguste põdejate hulgas, keda on väga palju.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum