Tanel Melk • 10. aprill 2020 kell 4:00
Arvamused
Ainult tellijale

Tanel Melk: ettevõtjad kobavad ohtlikku pausinuppu

Tanel Melk.  Foto: Erakogu

Ettevõtjad otsivad mõne kuu pikkust pausinuppu, mis aitaks vältida vahepeal tekkivaid kohustusi, et siis endistviisi jätkata. Milliseid ohte nupp kaasa toob, kirjutab advokaadibüroo LMP tegevjuht Tanel Melk.

Praegune majanduskriis on erakordse dünaamikaga, kuna kriisi alged ei tulene majandusest. Seetõttu on paljud ettevõtjad segaduses, mida teha oma äriga, mis muidu oli elujõuline ja kasumlik. Tahaks justkui pausinuppu, mis aitaks vältida paari kuu jooksul tekkivaid kohustusi, et siis samamoodi jätkata. Majanduse komplekssuses see nii lihtne loomulikult ei ole, kuid ettevõtjate nõutus sellises olukorras on mõistetav.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum