7. aprill kell 10:47
Arvamused
Ainult tellijale

Indrek Paal: meie eduloo jätk on vaid kahe sõna kaugusel

Et roolis oleksid asjatundjad, tuleb läbida autokool ja sooritada eksam. Samamoodi tuleks läheneda teisteski valdkondades avalikus sektoris.  Foto: Raul Mee

Tuleks luua süsteem, kus saadikuks, nõunikuks või ametnikuks saamise eeldus on ühiskondlike seaduspärasuste tundmine, avalike eksamitega ametialase valmisoleku tõestamine. Märksõnad on "isiklik vastutus", kirjutab Indrek Paal arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Keegi ei kujuta ette, et liiklusvahendi rooli tohiks istuda vastavaid eksameid läbimata. Mida keerulisem masin, seda rohkem on vaja teada ja osata ka erinevatele hindajatele oma teadmisi tõestada. Jalgratas, auto, laev, lennuk – kõigi roolis peavad olema asjatundjad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum