Frankfurdi autonäituse iludused

Frankfurdi autonäitus.  Foto: Bloomberg
Andres Haabu • 26. september 2017 kell 8:30

Äsjalõppenud 67. Frankfurdi autonäitusel näidati veidi tavalisemate iluduste seas ka maailmamuutvaid ideetautosid. Bloomberg tegi nähtust ülevaate.

Nagu alati, näitasid autotootjad ka tänavusel Frankfurdi autonäitusel oma geniaalsuse tippe. Ferrari tõi rahva ette oma kõige odavama sportauto, 234 000 dollarit maksva Porfofino, samal ajal päästis Mercedes-Benz publiku ees valla oma ülima saavutuse, vormel-1 maailmast inspireeritud 2,7 miljoni dollarilise AMG Project One superauto.

Lamborghini tunnistas oma mudelivalikuga hübriidide ajastu vältimatust ja Jaguar tõmbas katte vaid elektrijõul liikuvalt E-Type'ilt. BMW väitis, et diislitehnoloogia populaarus pole vähenenud ja esitles hiiglaslikku X7 linnamaasturit, aga ka uuendatud pisikest i3 elektriautot.

California T välja vahetaval Portofinol on automaatselt liikuv katus ja neli istekohta. Tippkiirus ulatub üle 300 kilomeetrini tunnis ja kiirendus saja kilomeetrini tunnis vältab vaid 3,5 sekundit.   Foto: Bloomberg
Hetkel kuum