Teistmoodi luksus

09. oktoober 2017, 22:15
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171009/CAR/171009738/AR/0/AR-171009738.jpg

Oktoobri lõpus algaval Tokyo autonäitusel tõmbab Toyota katte oma nägemuselt, milline võiks olla üks korralik luksusauto. Uue luksussõiduki disainile viskab pilgu peale disainiveeb designboom.

Koduturule mõeldud kolmanda generatsiooni Century kannab endas traditsioonilisi käsitööoskusi, pöörates samal ajal suurt tähelepanu ka keskkonnanõuetele ja reisijate absoluutsele mugavusele. Muudatused interjööris ja eksterjööris süstivad uut hingamist Century väga traditsioonilisse väljanägemisse, sisaldades samas moodsat tehnikat ja mugavusvarustust, mis ühele luksuslimusiinile äärmiselt vajalik on.

Century välimus rõhutab traditsioonilise Jaapani disaini elemente, viimast rõhutavad muuhulgas näiteks iluvõre ja tagatulede kombinatsioon. Interjööris torkab silma lisandunud pearuum ja eksklusiivsed kangad, seadistatavaid massaažiga tagaistmeid on parendatud - lisandunud on näiteks elektriga liikuv jalapink. Esmaklassilist mugavust pakkuval masinal on 5-liitrine V8 väga kütusesäästlik hübriidmootor, pikenenud telgedevahe, küljekarpide ja põranda kõrgusevahe on vähenenud ja uksed on senisest suuremad. Kõik eelnimetatu vaid tagaistuja sõidumugavuse nimel.

Kuidas täpsemalt Toyota nägemuses luksusest vana maailma autodest erineb, vaata galeriist.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2017, 22:14

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing