• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Monsato lükkas Bayeri ostupakkumise tagasi

  Foto: EPA

  USA seemnefirma Monsato lükkas tagasi Bayeri 64 miljardi dollarilise pakkumise, kuid märkis, et on siiski avatud edasisteks läbirääkimisteks Saksamaa ettevõttega.

  Ettepaneku tagasilükkamine paneb Bayeri suure surve alla suurendada pakkumist veelgi.
  Monsanto sõnas täna, et ettevõtte juhatus nägi Bayeri pakkumist "majanduslikult ebaadekvaatse ning ebapiisavana" ning et on jätkuvalt avatud läbirääkimistele Bayeri ning teiste osapooltega.
  Saksamaa ettevõte teatas eelmisel neljapäeval pakkumise suurendamisest 3 dollari võrra aktsia kohta. Bayeri viimane pakkumine oli 125 dollarit aktsia kohta, mis on suurim sularahapakkumine, mis ettevõte on teinud.
  Monsanto aktsiad kasvasid 1% ning Bayeri aktsiad kukkusid 1,4%, makstes 91,60 eurot.
  Peale Bayeri 14. juulil tehtud pakkumist on Monsato aktsiad teinud 5,3% kasvu.
  Bayeri aktsiad aga on samal perioodil ligi 1% kukkunud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.