Pille Ivask • 27. juuli 2016 kell 6:00

BlackBerry tõi turule odava nutitelefoni

BlackBerry DTEK50  Foto: BlackBerry Instagram

BlackBerry tuli turule uue Androidil töötava nutitelefoniga, et proovida püsida kannul niigi pikalt eest läinud konkurentidel.

Uus BlackBerry DTEK50 on võrreldes eelmise BlackBerry Androidil töötava seadmega Priv kaks korda odavam, makstes USAs 299 dollarit. BlackBerry otsustas välja anda odavama nutitelefoni, kuna Priv osutus tarbija jaoks liiga kalliks, kirjutab Bloomberg.

BlackBerry on teatanud, et panustab rohkem äriklientidele ja tippametnikele, kelle jaoks on oluline, et nende telefonis oleksid viimase peal turvaseaded. Ettevõtte juht John Chen on öelnud, et firma loodab oma uue äriideega kasumisse jõuda septembriks.

Sarnaselt uue mudeliga oli ka eelkäijal Priv hulk turvaseadmeid, mis peaksid kaitsma kasutajat häkkimise ja pealtkuulamise eest. Samas polnud seadmel piisavalt funktsioone, mis teeksid temast atraktiivse nutitelefoni. Uus ning odavam DTEK50 peaks need probleemid telefonitootja hinnangul lahendama.

Hetkel kuum