• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pokemoni mäng tõi sisse sadu miljoneid

  Pokemon Go mängimine.Foto: EPA

  Pokemon Go mobiilimängust saadud käive ulatus esimesel kuul 200 miljoni dollarini, selgub Sensor Toweri äsja avaldatud andmetest, vahendab CNBC.

  Sellega on "Pokemon Go" ületanud teisi mobiilimänge nagu „Candy Crush“ ja „Clash Royale“. Müügitulu koguti App Store’i ja Google Play kaudu.
  Võrdlusena võib tuua välja, et mobiilimäng „Clash Royale“, mis toodi turule märtsi alguses, teenis esimese kolmekümne päevaga veidi alla 125 miljoni dollari tulu.
  Mobiilirakenduste uuringutega tegelev Sensor Tower tõi välja, et „Pokemon Go“ allalaadimiste arv jõudis 10 miljonini kõige kiiremini ning kasutajad kulutavad selle mängimisele iga päev 26 minutit.
  Mängu allalaadimine on tasuta, aga rakenduse kaudu saab osta mitmesuguseid lisasid.
  Ei ole selge, kui suure osa sellest rahast Nintendo endale saab. Eelmisel kuul teatas ettevõte, et ""Pokemon Go" mõju nende tuludele on piiratud“ ning finantsprognoose ei muudeta. Nintendo selgitas, et nemad ei ole mängu teinud ning "Pokemon Go" loonud Nianticsis on neil väike osalus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.