• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Investorid ei taha Inglise keskpangale võlakirju müüa

  Naelsterlingi sümbol Londonis Inglise Panga fuajee põrandal.Foto: Reuters/Scanpix

  Inglise keskpanga rahapoliitika lõdvendamist on tabanud esimene tagasilöök – investorid ei taha keskpangale võlakirju müüa, kirjutab Bloomberg.

  Keskpank ei suutnud teisipäeval piisavalt võlakirju osta, et oma eesmärki täita. Rahatrükiperioodi jooksul (alates 2009. aastast) on see esimene toaline juhtum. Pärast keskpanga tegevust langesid 10- ja 30aastaste võlakirjade hinnad rekordmadalale.
  Inglise keskpanga juht Mark Carney ütles, et 52 miljoni naela suurune puudujääk kõrvaldatakse kuuekuulise varaostuprogrammi teises pooles.
  „Paljud inimesed tahavad meie võlakirju osta – praegu tahab seda teha Mark Carney, aga ma ei müü,“ ütles investeerimisfirma Aberdeen Asset Managementi portfellihaldur Luke Hickmore. „Probleem on selles, et ta tahtis osta turult pikemaajalisi võlakirju. Neid on väga raske saada.“
  Inglise keskpank ostab senisest enam võlakirju, et minimeerida Brexiti mõju Briti majandusele. Lisaks sellele otsustati esmakordselt seitsme aasta jooksul intressimäärasid langetada. Keskpank suurendab varaostudega võlakirjade mahtu oma bilansis 60 miljardi naela võrra 435 miljardi naelani.
  Juba praegu on Inglise keskpank kokku ostnud kolmandiku Suurbritannia valitsusvõlakirjadest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.