• Jaga lugu:

  Trumpi võit on Warren Buffetti vara kasvatanud 11 miljardit dollarit

  Warren BuffettFoto: EPA

  Warren Buffett oli üks neist, kes toetas valimiskampaanias Hillary Clintonit. Donald Trumpi võit on tema kukrut aga üsna kenasti kasvatanud.

  Multimiljardärist Berkshire Hathaway juhi investeerimisportfell on alates Trumpi võidust 8.novembril jõudsalt kasvanud. Buffettile on on eriti kasu toonud tema portffellis olevad finantsaktsiad. Panga aktsiad on peale Trumpi võitu teinud suure suure kasvu seoses kõrgemate intressimäärade ootuse ning Wall Streeti oodatavate nõrgemate regulatsioonidega.
  “Omaha oraaklile” on see kasu toonud kopsakad 4,3 miljardit dollarit peale Donald Trumpi võitu. Pankade aktsiad on KBW Nasdaq Bank indeksi alusel sellel perioodil kokku kasvanud 13,5%. Berkshire'i B-klassi aktsiad olid eilse seisuga teinud 8,6% kasvu ning aastaga lõike tõusnud koguni 20%. Ainuüksi aktsiate kasv on alates valimistest Buffetti vara suurendanud 3,8 miljardi dollari võrra. Tema ettevõtte ja isiklikud varad kokku on talle toonud aga 8,1 miljardit lisadollarit.
  See ei ole aga veel kõik.
  Varade väärtus, mis Buffett soetas 2011. aastal ning mis annavad talle õiguse osta 700 miljonit Bank of America aktsiat 7,14 dollari eest aktsia kohta, on samuti kasvanud ning aktsia hind on 15% võrra kasvanud. Kokku on nende väärtus kasvanud ligi 3 miljardi dollari võrra, mis tähendab, et Buffett on alates Trumpi valimisvõidust kokku teeninud 11 miljardit dollarit.
  Buffett märkis eelmisel nädalal, et kuigi ta ei toetanud Trumpi, siis usub ta, et viimane väärib võimalust.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Lill: oma head investeeringutootlust ei pea häbenema, ükskõik mida „kõrgeausused“ arvavad
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Põhja-Eesti Regionaalhaigla ostab erasilmakliiniku
Tallinnas paiknev hiigelhaigla Põhja-Eesti Regionaalhaigla teatas konkurentsiametile, et sõlmis OÜga Dr. Kai Noor Silmakabinet ettevõtte müügilepingu, millega omandab selle üle valitseva mõju.
Tallinnas paiknev hiigelhaigla Põhja-Eesti Regionaalhaigla teatas konkurentsiametile, et sõlmis OÜga Dr. Kai Noor Silmakabinet ettevõtte müügilepingu, millega omandab selle üle valitseva mõju.