Mait Kraun • 12. jaanuar 2017 kell 13:49

Amazon suurendab tööjõu hulka poole võrra

Amazon  Foto: EPA

USA e-kaubanduse gigant Amazon teatas, et loob USAs järgmise 18 kuu jooksul 100 000 uut töökohta, vahendab Bloomberg.

Uute töötajate palkamine aitab ettevõttel laieneda. Amazonil on plaanis arendada toidukaupade, riistvara, veebivideote, moe ja pilveteenuste valdkondi. Peale selle tahetakse täiustada kohaletoimetamise teenuseid.

„Uusi töökohti luuakse kõigile inimestele terves riigis, vahet ei ole, milline on sinu haridus, kogemus või oskused. Me palkame insenere ja tarkvara arendajaid, aga ka kogemusteta inimesi, kes otsivad tööd,“ teatas Amazon.

Viimase viie aasta jooksul on Amazon loonud USAs 150 000 uut töökohta. Eelmise aasta seisuga töötas Amazonis 180 000 inimest. Ettevõtte ärid – näiteks Marketplace ja Amazon Flex – loovad samuti sadu töökohti inimestele, kes tahavad oma aega ise juhtida, avaldas Amazon.

Hetkel kuum