USA keskpangalt börsidele valentinipäeva kingitus

Janet Yellen  Foto: Bloomberg
Sirje Rank • 15. veebruar 2017
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Valentinipäeval oli USA Föderaalreservi juht Janet Yellen esimest korda USA uue presidendi valimisest Senatis USA majanduse seisust aru andmas ning see, mis tal öelda oli, kergitas aktsiaturud uutele rekorditele.

Aktsiaturgudele meeldis kinnitus, et maailma suurima majanduse väljavaated on head. Enam pole üksi keskpanga erakorraline rahapoliitika see peamine tegur, mis aktsiaturge toestab – nii saab keskpank edasi liikuda normaalsemate intressimäärade poole.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas