Pille Ivask • 16. mai 2017 kell 17:17

Kati Kusmin lahkus Silvanost

Kati Kusmin  Foto: Andras Kralla

Silvano Fashion Group teatas, et ettevõtte juhatusest lahkus Kati Kusmin.

Vaata tausta Infopangast:

Kati Kusmin

Silvano Fashion Group AS

Ettevõtte lakoonilises börsiteates seisab vaid, et Kusmini leping lõppes ning seega jätkab Silvano juhatus alates tänasest, 16. maist, üheliikmelisena. Juhatusse kuulub nüüd vaid Janek Särgava.

"Kaalusin seda otsust pikka aega," ütles Kati Kusmin, kelle sõnul jäi tema aeg Silvanos liiga lühikeseks, et võetud eesmärki - müügi kasvatamist - ellu viia. Küll ütles ta, et lahkumine polnud kuidagi tulemustega seotud. Samas ei soostunud ta lahkumise põhjuseid nimetama. "Ei tahaks seda kommenteerida. Oli, mis oli. Ettevõte on suur, väga hästi finantseeritud. Las Silvano tegutseb oma eesmärkidega, mina omadega," ütles Kusmin.

Praegu Kusminil veel uut töökohta silmapiiril pole. Küsimuse peale, kas ees ootab puhkus, vastas Kusmin, et suvi on tulekul, aga kui huvitav ettepanek on olemas, kus oma kogemusi rakendada, siis on ta pakkumistele avatud.

Kusmin liitus Silvanoga eelmise aasta 1. augustil. Enne seda oli Kusmin Baltika ASi müügi- ja turunduse direktor ning juhatuse liige, Eesti Tarbijaühistute Keskühistu TÜH (praegu Coop Eesti Keskühistu) juhatuse esimees, Kalev Chocolate Factory ASi juhatuse esimees ja Tallinna Kaubamaja ASis kaubamaja direktor.

Silvano aktsia hind Tallinna börsi langes eile 5,22% võrra, 2,54 euroni. Mais on Silvano aktsia hind langenud 11,19% võrra. 

Hetkel kuum