Indrek Mäe • 13. juuli 2017 kell 6:30

Olympic tammus teises kvartalis paigal

Mängulaud kasiinos  Foto: Raul Mee

Olympic Entertainment Groupi hasartmängutulud teises kvartalis märkimisväärselt ei kasvanud, kõige rohkem suurenesid Maltalt saadud tulud.

Kõige suuremaks turuks on OEG jaoks endiselt Läti, kust teises kvartalis teeniti 15,1 miljonit eurot hasartmängutulusid, seda on võrreldes eelmise aasta sama ajaga 9 protsendi võrra rohkem. Eesti turult saadud tulude maht oli 11,2 miljonit eurot ning kasvuks 15,7 protsenti. Leedu turg kasvas seejuures 9,5 protsenti, 6,3 miljoni euroni.

Kõige kiirem kasv tuli OEG Malta ja Itaalia turgudelt, mis kasvasid vastavalt 22,9 ja 21 protsenti ning mille hasartmängutulude mahud olid vastavalt 3,1 ja 7,7 miljonit eurot.

Hasartmängutulud vähenesid Slovakkia, Poola ja Valgevene turgudel. Slovakkiast saadi neid 3,8 miljonit eurot, mida on aasta varasemaga võrreldes 12,2 protsenti vähem. Poolas ja Valgevenes on Olympic oma tegevuse lõpetanud ning seetõttu sealt teises kvartalis hasartmängutulusid ei laekunud.

Kõikide turgude peale kokku kasvasid OEG hasartmängutulud teises kvartalis 0,2 protsenti ning nende mahuks oli 47,3 miljonit eurot. Eelmise aasta teises kvartalis teeniti hasartmängutulusid 47,2 miljonit eurot.

Poole aasta lõikes on kontserni hasartmängutulud suurenenud aga 1,1 protsendi võrra. Suurimaks turuks on jätkuvalt Läti ning kiireimateks kasvajateks Malta ja Itaalia. Malta turg on kuue kuuga kasvanud ligi kolmandiku võrra.

Hetkel kuum