• Jaga lugu:

  Credit Suisse: nafta hind üle 60 dollari ei tõuse

  Nafta puurkaev.Foto: Bloomberg

  Credit Suisse’i analüütikud on veendunud, et musta kulla barrelihind lähiaastail 60 dollari piiri ei ületa, vahendab CNBC.

  Pank langetas täna oma nafta hinna pikaajalist prognoosi. WTI toornafta barrelihinna prognoos langes 5 dollari võrra, 57,50 dollarile. Brenti toornafta barrelihinna kolme aasta prognoos samuti 5 dollari jagu, 60 dollarile.
  Credit Suisse’i ennustuste kohaselt ei saabu tasakaalu naftaturule enne 2019. aastat.
  OPEC eesotsas Saudi Araabiaga on kokku leppinud, et vähendavad kollektiivselt tootmist 1,8 miljoni barreli võrra päevas. Praeguse seisuga kehtib naftalepe märtsini. Credit Suisse’i arvutuste kohaselt on naftaleppe lõppemise ajaks riikide naftavarud endiselt liiga suured ning seetõttu ei ole mõtet nafta hinna tõusu oodata. Lisaks ei ennusta analüütikud hüpet globaalses naftanõudluses.
  Praeguse seisuga prognoosib Credit Suisse, et asjaosalised otsustavad märtsis lõppevat naftalepet pikendada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.