• Jaga lugu:

  Snap jäi ootustele jälle alla

  Foto: EPA

  Snap Inc valmistas Wall Streetile jälle pettumuse, sest suhtlusrakenduse igapäevaste kasutajate arvu kasv jäi alla analüütikute ootuste. Firma aktsia tabas reedel ka oma seni madalaimat punkti, sööstes peale turu avanemist tervelt 14% allapoole.

  Snapchati igapäevaste kasutajate arv kasvas eelmise aasta sama kvartaliga võrreldes 21% ning jõudis 173 miljonini. Paraku jäädi sellega 2,2 miljoni võrra alla analüütikute ootustele. Kasutajate arvu eeldatust tagasihoidlikum kasv on ohu märk just konkurentsi tõttu, sest Snapchati peamine rivaal Instagram Stories jõudis augusti alguses juba 250 miljoni päevase kasutajani, vahendab Reuters.
  Lisaks jäi Snap alla ka aktsiakasumi ootustele: ennustati 0,14 dollari suurust kahjumit, ent tegelik kahjum aktsia kohta oli 0,16 dollarit. Samuti ei suutnud ettevõtte tulunumbrid tabada analüütikute soovitud 186,2 miljonit dollarit, jäädes pidama hoopis 181,7 miljonile dollarile.
  Mõnede analüütikute sõnul võivad pidevate pettumuste põhjustajaiks olla Wall Streeti liig julged ennustused. Samas on need omakorda tingitud asjaolust, et Snap Inc pole nõustunud senistes aruannetes oma kasumiootusi avaldama.
  Snapi aktsiat jälgib 36 analüütikut, kellest 11 on andnud ostu-, 18 hoidmis- ja 7 müügisoovituse.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.