• Jaga lugu:

  Uus tegevjuht lubas Uberi börsile viia

  Foto: EPA

  Oma esimeses kõnes Uberi Technologies Inc-i töötajatele lubas äsja ametisse astunud uus tegevjuht Dara Khosrowshahi ettevõtte 18 kuni 36 jooksul börsile viia, vahendab Wall Street Journal.

  "Meie ettevõte peab muutuma. See, mis tõi meid siia, ei vii meid järgmisele tasemele edasi," teatas Khosrowshahi oma kõnes. Ta rõhutas samas, et mainitud ajavahemik pole firma ametlik tähtaeg.
  Enne esmapakkumiseni jõudmist peab Khosrowshahi leidma aga lahendused sõiduteenuse firmat praegu painavatele probleemidele. Näiteks on Uberit juba mitmeid kuid saatnud skandaalid seoses seksuaalse ahistamise juhtumitega, mida võimendas endise tegevjuhi Travis Kalanicki aeglus muudatuste läbiviimisel. Kalanick lahkus ametikohalt investorite survel.
  Uberi kahjum ulatus möödunud aastal üle 3 miljoni dollari.
  X
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.