• Jaga lugu:

  Nafta hind jätkab tõusu

  Tööline naftaväljalFoto: Bloomberg

  Pärast eilset hinnarallit komistas toornafta barreli hind hommikul veidi, kuid jätkas ennelõunal taas tõusu.

  WTI toornafta barreli hind tõusis täna lõunal 0,3 protsenti, 48,81 dollarile, Brenti toornafta barreli hind aga 0,4 protsenti, 53,6 dollarile.
  Eile tõusis WTI toornafta hind peaaegu 3 protsendi jagu, kui Texase rafineerimistehased, mille infrastruktuuri orkaan Harvey räsinud oli, järk-järgult taas tööle hakkasid ja nõudlust kergitasid. Futuurikauplejate meeleolu halvendas hommikutundidel aga teade, et nõudlus jäi oodatust pisut väiksemaks ning hind asus kukkuma. Lõuna ajal olid kauplejad aga tõrkest üle saanud ja hind hakkas taas tõusma.
   
  Täna mõjutab nafta hinda USA ranniku suunas liikuv orkaan Irma, millest kardetakse Harvey-sarnaseid kahjusid. Samuti on oodata kahte olulist raportit: täna teatab USA Energy Information Administration (EIA), kui suur on tegelikult Harvey põhjustatud mõju USA naftavarudele. Homme teeb aga Energiaagentuur teatavaks USA naftatootmise- ja varude seisud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.