Indrek Mäe • 11. september 2017 kell 9:45

Nasdaq teatas muudatusest arvelduspühades

Tallinna börs  Foto: Andres Haabu

Seoses Eesti, Läti ja Leedu keskdepositooriumite ühinemisega üle-Euroopalise arveldusplatvormiga Target2 ja Baltiülese ühtse registri- ja arveldussüsteemi kasutuselevõtuga arveldatakse osadel päevadel tehtud börsitehingud veidi hiljem.

Täpsemalt ei toimu börsitehingute arveldamist reedel, 15. septembril ning esmaspäeval, 18 septembril.

Seoses arvelduspühadega toimuvad automaatse tehingusobitamisega tehtud tehingud järgmistel päevadel. Nii näiteks arvelduvad 13. septembril tehtud tehingud 19. septembril ning 14., 15., ja 18., septembril tehtud tehingud 20. septembril.

Arvelduspühad on Nasdaqi teatel kooskõlastatud Balti depositooriumide kontohalduritega ning vastav teavitus on saadetud kõikidele Balti turu finantsjärelvalveasutustele 16. mail 2017. aastal.

Hetkel kuum