• Jaga lugu:

  Börs: aktsiaindeksid jõudsid jälle rekorditeni

  New Yorgi börsFoto: Bloomberg

  USA aktsiaturud jõudsid jälle uute rekorditeni ning dollar kallines, kirjutab Bloomberg.

  Standard & Poor’s 500 indeks oli päeva jooksul nii plussis kui ka miinuses, aga lõpetas õhtul siiski väikse tõusuga ning jõudis uue rekordini. Dow Jonesi tööstuskeskmine saavutas samuti värske rekordi. Energiasektori aktsiad juhtisid tõusu, sest nafta hind rallis viie nädala tippu. Võlakirjad taandusid.
  Aktsiaturgude kiire tõus on paljudes investorites muret tekitanud ning suur osa neist püüavad ka ennast kindlustada. Riskifondi Omega Advisorsi asutanud miljardär Leon Cooperman ütles, et korrektsioon võib „peagi alata“. Citigroup teatas, et keskpankade võlakirjaostude vähendamine hakkab järgnevatel kuudel riskantsemaid varasid (aktsiad ja kõrgema tootlusega võlakirjad) survestama.
  S&P 500 indeks kallines 0,1 protsenti, 2498 punktini. Stoxx Europe 600 indeks lõpetas päeva 0,1protsendilise langusega. Bloombergi dollariindeks lisas 0,4 protsenti, euro odavnes dollarisse 0,7 protsenti, 1,188 dollarini.
  IEA teatas täna, et nafta ülemaailmne nõudlus saab tänavu olema oodatust suurem ja see pani nafta hinna tõusma. WTI toornafta kallines 2,2 protsenti ning barrelihind tõusis 49,3 dollarini.
  Kuld odavnes 0,4 protsenti ning untsi eest tuleb välja käia 1328 dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.