• Jaga lugu:

  Morgan Stanley kasum oodatust suurem

  Morgan Stanley peakorter New Yorgis.Foto: EPA

  Morgan Stanley kolmanda kvartali kasum kasvas 1,78 miljardi dollarini, sest investeerimispanga varajuhtimise üksus on muutumas järjest kasumlikumaks, vahendab MarketWatch.

  Wall Streeti üks tuntumaid ettevõtteid teenis ühe aktsia kohta 93 senti kasumit. Analüütikud ootasid 81 sendi suurust kasumit. Käive tõusis 9,2 miljardi dollarini (eelmise aasta samal ajal oli se 8,91 miljardit). Analüütikud ootasid 9,02 miljardi suurust müügitulu.
  Eelmisel nädalal teatasid oma kvartalitulemused teised investeerimispangad – JPMorgan Chase & Co ja Citigroup. Ka nende kasumid kasvasid, peamiselt ärilaenude ja krediitkaartide pealt saadavate tulude tõttu.
  Morgan Stanley kasumikasv sõltub viimasel ajal aga varajuhtimise üksusest, mille kontrolli all on 2,2 triljonit dollarit ameeriklaste raha. Kokku juhib Morgan Stanley 3,5 miljoni kodumajapidamise investeeringuid.
  Morgan Stanley omakapitali tootlus (ROE) oli kolmandas kvartalis 9,6 protsenti. Ettevõtte tegevjuht James Gorman oli selle aasta lõpu eesmärgiks seadnud 9protsendilise ROE.
  Ettevõtte aktsia on täna tõusnud 0,5 protsenti, 49,2 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.