Mait Kraun • 24. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Börs: Dow Jones jõudis uue rekordini

New Yorgi börs  Foto: EPA

USA aktsiaturud tõusid täna tublisti, sest kohalikud tööstusfirmad aitasid Dow Jonesi indeksil uue rekordini jõuda, vahendab Bloomberg.

Caterpillar teatas täna oma kvartalitulemused, mis ületasid ootusi. Autotootjad General Motors ja Fiat Chrysler avalikustasid samuti oma majandustulemused, mis panid börsifirmade aktsiad kallinema. Bloombergi dollariindeks jõudis aga kõrgeima tasemeni alates juulist.

„Ma arvan, et üldiselt saavad tulemused olema head. Üle ootuste ei saa olema ainult kasumid, aga ka käibed,“ ütles investeerimisfirma Hodges Capital Managementi portfellihaldur Gary Bradshaw. „Majandusel läheb väga hästi ja ka terve maailma majanduse seis paraneb. Me oleme optimistlikud, et turud jätkavad tulemuste hooaja najal kallinemist.“

Standard & Poor’s 500 indeks kallines 0,16 protsenti, 2569 punktini. Dow Jones lisas 0,72 protsenti ja lõpetas päeva 23 441 punktil, mis on ka uus rekord.

Bloombergi dollariindeks lisas 0,3 protsenti ja jõudis viimase 15 nädala kõrgeima tasemeni. Kulla hind langes 0,4 protsenti ja unts maksab 1276 dollarit. WTI toornafta kallines 1protsendi, 52,44 dollarini barrelist, mis on viimase nelja nädala kõrgeim tase.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt