Indrek Mäe • 26 oktoober 2017

Olympic näitas kasvu

Mängulaud kasiinos  Foto: Raul Mee

Olympic Entertainment Groupi kolmanda kvartali tulemustest selgub, et kontsern suutis nii selle aasta esimese 9 kuu kui eelmise 3 kuu lõikes kasvada.

OEG käibeks kolmandas kvartalis oli 54,2 miljonit eurot, mis on 1,1 protsenti parem näitaja kui aasta tagasi samal ajal. Aasta esimesel üheksal kuul teenis kontern müügitulusid aga 158,6 miljonit eurot, ehk 2,8 protsendi võrra enam kui aasta varasemalt.

Olympicu suurimaks turuks on jätkuvalt Läti, kus opereeritakse 57 kasiinoga, sellele järgneb Eesti 24, Leedu 18 ja Itaalia 15 kasiinoga. Kasv oli kolmandas kvartalis aga kõige suurem Eestis – 19,5 protsenti ning koduturule järgnesid Slovakkia ja Itaalia vastavalt 12,7 ja 11,3protsendilise kasvuga.

Septembri lõpu seisuga annab OEG tööd 3009-le inimesele, mida on 60 inimest vähem kui aasta tagasi.

Hetkel kuum