• Jaga lugu:

  Olympic näitas kasvu

  Mängulaud kasiinosFoto: Raul Mee

  Olympic Entertainment Groupi kolmanda kvartali tulemustest selgub, et kontsern suutis nii selle aasta esimese 9 kuu kui eelmise 3 kuu lõikes kasvada.

  OEG käibeks kolmandas kvartalis oli 54,2 miljonit eurot, mis on 1,1 protsenti parem näitaja kui aasta tagasi samal ajal. Aasta esimesel üheksal kuul teenis kontern müügitulusid aga 158,6 miljonit eurot, ehk 2,8 protsendi võrra enam kui aasta varasemalt.
  Olympicu suurimaks turuks on jätkuvalt Läti, kus opereeritakse 57 kasiinoga, sellele järgneb Eesti 24, Leedu 18 ja Itaalia 15 kasiinoga. Kasv oli kolmandas kvartalis aga kõige suurem Eestis – 19,5 protsenti ning koduturule järgnesid Slovakkia ja Itaalia vastavalt 12,7 ja 11,3protsendilise kasvuga.
  Septembri lõpu seisuga annab OEG tööd 3009-le inimesele, mida on 60 inimest vähem kui aasta tagasi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.