Pille Ivask • 31. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Bitcoin rallis 6400 dollarini

Bitcoin
Bitcoin  Foto: Bloomberg

Bitcoini tõusul ei näi olevat lõppu – täna tõusis krüptoraha 6400 dollarini, kuna maailma suurim toormebörs CME teatas, et on plaanimas pakkuda investoritele võimalust kaubelda bitcoini futuuridega.

CME Groupi juht Terry Duffy ütles, et kuna investorite huvi bitcoini suhtes on kasvanud, on CME otsustanud pakkuda tänavu neljandas kvartalis futuurlepingut. CME teatel seisab asi praegu vaid selle taga, et saada regulatiivsetelt organitelt nõusolek.

Tom Lee Funstratist on prognoosinud, et aastaks 2022 tõuseb bitcoin 20 000 dollarini. Lee põhjendabki oma seesugust lennukat ennustust sellega, et investoreile hakatakse pakkuma bitcoini tuletistooteid.

Kui CME veel ootab vastust bitcoinide futuuridega kauplemise kohta, siis New Yorgis baseeruv digitaalsete valuutadega kauplemise platvorm LedgerX pakub võimalust kaubelda bitcoini optsioonidega juba viimased kaks nädalat.  

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt