Birjo Must • 20. november 2017
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Oslo börsi täht, mis sobiks ka Eesti investori portfelli

Orkla juhtkond esitleb uusi inimkujulisi maiustusi.  Foto: EPA

Viimastel aastatel Balti suurimaks toidukaupade tootjaks tõusnud Norra toidu- ja esmatarbekaupade kontsern Orkla laiendab jõudsalt oma brändiportfelli ja kostitab aktsionäre stabiilsete dividendidega.

Oslo börsil kümne enimkaubeldud ettevõtte sekka mahtuv aktsia võiks ka meie investorite suuremat tähelepanu köita. Kui sageli jäävad välismaised toidukontsernid Eesti investoritele kaugeks, siis Norra toiduhiiu Orklaga on teised lood - kes meist ei rahuldaks oma magusaisu Kalevi kommidega või maitsestaks praekartuleid Felixi tomatipastaga.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum